Никога не заменям
дъха ти,
покриващ с вълшебство
кожата ми.
Искам само да усещам
ръцете и прегръдките ти,
сливащи се с тялото ми.
Тези две чувстсва
и присъствието ти
е моето щастие,
докосващо се
със свободата ми.
Ти роди
най-смисления ми миг.
Благодарение на теб
аз те обичам,
аз ти се усмихвам
и с мислите си чисти за теб
аз съм щастлив.
Топлината,нежността
и смехът ти
са моят вик -
и ти като мен
да знаеш,
че си щастлив.
За Чавдар
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени