Ти си сладката роса,
къпеща в зори трева.
Ти си капката една,
даваща живот на таз земя.
Ти си нежна светлина,
с допир превръщаш всичко във дъга.
Ти си звезда,
съчетала нечия мечта.
Ти си вятърът в нощта...
Ти...
Ти си нежните ръце,
които докоснаха моето сърце...
© Александьр Кардалев Всички права запазени