Ти
Ти беше този, който ме познаваше.
Ти беше този, който обикнах и не забравих.
Ти беше този, който след всяка лъжа се кълнеше.
Ти беше този, който в пустошта намерих.
Ти беше този, чиято усмивка ме нараняваше.
Ти беше този с обещанията.
Ти беше този, който мечтаеше.
Ти беше този, който ми показа красотата.
Ти беше този с многото идеи.
Ти беше този, у когото оставих моето сърце.
Ти беше този, който не знаеше какво е обич.
Ти беше този, който ме обгърна с ръце.
Ти си една мечта.
Ти си забравен миг.
Ти си в сърцето сянката.
Ти си причината за този стих.
Ти беше всичко,
но сега си нищо.
Горчиво гаден -
сладък спомен.
© Мариела Всички права запазени