Всеки миг те губя и намирам...
Всеки миг те търся и откривам...
Не! Преоткривам те!!!
И...
По-свята става обичта ми!
По-силна е и верността ми!
По-истинска е същността ми!
По-искаща греховността ми!
По-търсеща душевността ми!
По-мъдра ставам аз самата!
Намирам се!
Отдавам се...
На Теб, на Любовта и на Съдбата...
© Белла Попова Всички права запазени