30.03.2008 г., 8:45 ч.  

Такава любов 

  Поезия » Любовна
790 1 14

Аз нямам съпернички. Аз съм различна –

обичам не с плът, а с душа.

Летя или плувам, или просто тичам,

стени и прегради руша.

 

За нищо не питам и нищо не искам.

И стига ми с мен да си ти.

Такава любов лъкатуши през рискове

и диша в небе от мечти.

 

 

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??