3.01.2010 г., 23:08 ч.

Ти! 

  Поезия » Любовна
804 0 2

                  ТИ
Ти ме караш да се чувствам жива,
ти ме правиш винаги щастлива,
за теб бих свалила от небето звезди,
защото ти си момчето. Разбери!

 

Когато те виждам, ми сгряваш сърцето,
сякаш слънцето се усмихва на небето
и в обятията ти щом се хвърля,
целия свят зад гърба си захвърлям.

 

Ако можех света да обърна,
пак при теб щях да се върна,
защото ти си този, за когото
се събуждам с мисъл в леглото.

 

Толкова време те търсих навсякъде,
а ти си бил там някъде
и сега моята обич е несломима,
докато аз съм твоя любима.

© Ивчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??