11.12.2012 г., 11:50 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
645 0 0

Ти си жената, която заспива,

когато се буди любовта

и в съня ти - с теб си отива

животът ми, превърнал се в мечта...

 

Заминавам със теб, заминавам,

прибери ме в целувка, снага,

само с теб аз цял си оставам 

и разпръсвам се в твойта красота...!

 

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??