1.02.2019 г., 0:29 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
380 2 0

Не усетих как се случва 

но аз се влюбих във теб

това ме накара да аз днес да стана

този човек.

 

Аз търся от теб твойте очи

струящи във мен топли лъчи

Търся от теб твойте ръце

Стоплящи нежно мойто сърце.

 

Красива си, истинска си, 

ти си само една,

Топла си, нежна си,

ти просто сбъдна всяка моя мечта!

 

Даваш спокойствие, мир, светлина

идеална дефиниция си на любовта.

Прекрасна си, събираш във себе си всяка жена,

Ти просто превърна се в моя съдба!

 

Усмихваш се сладко,

поглеждаш във мен,

намигаш за кратко

и изчезва всеки проблем...

 

Докосваш ме нежно,

целуваш с душа,

и знаеш 

че ми подаряваш света!

 

Обичам те!

Искам те! За теб аз горя ...

Търся те! Чакам те!

Благодаря ти за всичко! Благодаря!

© Мирослав Драгоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??