Усещам дъха ти, донесен от вятъра,
Прекрасни полета със свежи треви.
Усещам ръцете ти, изгрев на пясъка.
Погален от топлите морски вълни.
Усещам косите ти, валсът на лятото.
Ефирно танцуващи нежни мечти.
Усещам очите ти, езерна приказка.
Блестят отразени от слънце лъчи.
Усещам душата ти, песен от космоса.
Хор ангели пеят и Бог не мълчи.
Усещам те цялата, в обич облечена.
Надежда възкръснала, моята Ти.
© Гедеон Всички права запазени