29.10.2012 г., 12:17 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
1147 0 10

Заседнал си ми в гърлото. Накриво.
Затуй е по-добре да млъкна.
Да те предъвча още имам сила.
Но нямам сила да преглътна.
Като фалшиви тонове си в песен.
Като роман си. Недописан.
Издишването винаги е лесно,
но адски трудно ми е да те вдишам.
Като прашинка във окото. Даже прах!
На много работи ми заприлича!
От тебе онемях и ослепях.
Сега не виждам. Не говоря. Но обичам!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??