* * *
Ти дойде с пролетта.
Отчупи едно клонче от люляците,
подари ми го и ме целуна.
След това изчезна също толкова бързо,
както се беше появил.
... Защо изобщо дойде? -
Аз нямам нужда само от спомени...
© Надежда Маринова Всички права запазени
Аз нямам нужда само от спомени..."