6.05.2009 г., 2:05 ч.

Ти и аз 

  Поезия
522 0 1

                                  Ти и аз

 

 

                                                    Есенните булеварди днес са тъжни.

                                                    За последен път със теб вървим по тях.

                                                    Никой никому със нищо не е длъжен.

                                                    Просто се разминахме във този свят. 

 

                                                    Уж сме заедно, а сякаш сме самички.

                                                    В моите очи обида, в твойте срам.

                                                    Обещавам ти, че ще забравя всичко.

                                                    Ти така реши... Живей си сам!

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??