Ти и светлината
В стаята тъмна
присъствие безмълвно-
ти и самотата
в очакване на светлината.
Огледало, в което
на нощта лицето.
чакащо и изморено,
от тъмнина родено.
Огледалото-строшено.
Ти и светлината,
светлина на свободата.
© Кристина Всички права запазени
И поздрав за оптимистичното стихче!!!