Червени рози. И бонбони. Вино.
Купуваш обич. И оставяш ме без глас.
За тебе няма нещо немислимо,
ала в очите ти личи си фарс.
А той ме чака, уморен и сам,
и не предлага нищо. Обич само.
Прегръдки топли. Нежност търся там.
Да заспя на неговото рамо.
Той ме чака. Не предлага нищо.
А ти – заучени куплети рецитираш.
Той може – знае как да ме обича.
А ти – ти искаш само да ме имаш.
17 Януари 2009
© Мария Всички права запазени