Да те забравя? Няма да е лесно.
И не защото си незабравим.
Въпросът е, че те обичах честно
и истински – без маска и без грим.
И просто още раните ми парят,
лекувам ги, ще минат някой ден.
Макар и бавно, да, ще те забравя.
Така че „Сбогом” вече и от мен.
© Стела Всички права запазени