Няма да те видя вече.
Това по-лошо е и от смъртта.
Но ще бъдем живи с тебе,
с рани за спомен от любовта.
Ти така реши и я уби,
като хищник я разкъса - жива.
Сега няма да има "Прости",
а затворена страница спомени.
Ще изчезна, като призрак,
ти ме върна откъдето ме взе.
Като ненужна вещ ме захвърли,
но дано я срещнеш - Любовта!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени
Всичко е внушение...
Стани и тръгни...че да гледа след теб!
Поздрав!