Не ме допускай даже и в съня си!
Аз никога при теб не ще се върна.
Ще скитам по Земята необятна,
но няма никога да те прегърна.
Ти нарани душата и сърцето ми,
а те ти бяха предани до смърт!
Не искам да те срещам и в съня си,
отивам си ЗАВИНАГИ оттук!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени