Ти не знаеш името ми,
не знаеш нищо за мен.
Играеш игра,
в която аз не искам да участвам.
Ти не знаеш какво е чувството!
Пренебрегната от Любовта,
смачкана от забързаното ежедневие,
изпълнено с болка, мъка и тъга,
наречено с простата дума Живот,
и в същото време толкова щастлива.
Обясни ми
защо нещата стоят така
и ще ти кажа
всичко,
което те интересува.
Но ти не знаеш...
© Яни Всички права запазени