Ти ни говориш
от самото начало,
но ние не чуваме
и Те упрекваме, че мълчиш.
Ти се разкриваш във всичко,
от самото начало,
но ние не виждаме
и Те виним, че се криеш от нас.
Ти ни обичаш с цялата си любов
от самото начало,
но ние не усещаме любовта Ти
и в отчаяние заявяваме,
че си ни изоставил.
Господи,
отвори широко вратите
на сетивата ми, за да мога
денонощно да чувам шепота Ти,
постоянно да виждам светлината Ти,
и безсънно да тръпна от насладата
на Твоята всепроникваща любов!
© Татяна Борисова Всички права запазени