Ти - от Мари Горанов
Ти си Слънце, ти си радост,
ти си буйната роса в моята зора!
Ти си буря, ти си огън,
ти си коренът на моята тъга!
Ти си тази, дето в небето си летеше,
ти си тази, дето детството ми взе!
Ти си тази, в която аз се влюбих,
ти си тази, дето всякаква мечта накара да умре!
Ти си воля, ти си слабост,
ти си канската мечта!
Ти си тази, дето аз загубих,
ти си тази, дето беше моята съдба!
Ти си киното, което седмо чудо е в света,
ти си истинско казино, в което всичко пропилях!
Ти си нещото, което бутна мойто амплоа,
ти си мойто чувство вечно, дето води се от Любовта!
© Мариан Горанов Всички права запазени