12.03.2014 г., 22:15 ч.

Ти помниш ли... 

  Поезия
432 0 4

Ти помниш ли онази вечер,
в която тайничко обра звездите,
тъй небето ти във мен потече
и сложиха ни етикет "бандити".

Кои са тези чудновати хора,
защо ли нямат никаква представа,
че още Господ съди ни отгоре,
пък любовта е нежното отдаване.

Това е живото в душата време,
където всичко е без кал и пясък,
но не давай друг да ти отнеме,
всичко дето с обич ти показах.

Ти помниш ли онази вечер,
в небето ти тогаз се стичах,
днес не искам дългите ти речи,
а само простото "обичам те, обичам"!











© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??