Притварям очи, плахо пристъпвам
пред твоето вълшебство, море.
С изгрев ме срещаш, с бриза ме галиш,
на теб се отдавам, море.
С вълна ме заливаш, страсти и тръпки,
след нея втора и трета вълна,
първо ме искаш, после ме плашиш,
като в груба мъжка игра.
Аз искам, море, с теб да играя,
на нежност и грубост да се насладя,
с вълни ме заливай, недей да ме плашиш,
не мога на брега да стоя.
Играта щом свърши, аз ще си тръгна
уморена, с натъжени очи.
Ще искам отново при теб да се върна,
ти с любов ще ме срещнеш, нали.
© Глория Стойчева Всички права запазени
Защото го НАМЕРИХ ето тук:
http://www.sibir.bg/blog/geni24/index.php?blogPage=blogPreviewArticle&artID=72250