Ти ще живееш.
Аз не те създадох, но те обичах, както никой друг.
Единствен ти умееш
да ме предаваш и да ме пронизваш като студ.
Ти ще живееш,
за да има болка, която след любов гори.
Единствен ти умееш
да превърнеш в пяна всичките мечти. Ти...
Ти ще живееш,
за да имат смисъл мойте сълзи.
Ти – от това боли.
© Мария Всички права запазени