Само ти си мойта обич,
ангелът в моята душа си ти,
болката в моето сърце,
стрелата, пронизваща го на две.
Ти си моето небе красиво,
утринта на моя ден си ти
и всичко весело, красиво,
у мене що гори.
Ти си смисълът, нататък
мене дето кара да върви,
любовта ми чиста и гореща
- у мен това си ти.
За това с треперещи уста те моля
да останеш винаги до мен
и с мене към простора
да тръгнеш влюбен и пленен...
© Natalie Всички права запазени