Ти си моя живот,
ти си моята съдба,
никой друг не съм обичала така!
Ти си моята любов,
ти си моята мечта,
никога не ме оставяй сама!
Ти си всичко за мен
и заедно да сме
искам всяка нощ, всеки ден!
Щастието мое си ти
и не искам да мисля дори
как ще живея без теб...
© Анна Всички права запазени