12.12.2013 г., 11:27 ч.  

Ти си ... 

  Поезия » Любовна
673 0 15

 

 

 

          Ти си моята съдба

          заченала ми Вечност,

          с мъжка обич и тъга

          да съм ти пристана

                            за нежност!

 

          Ако се буря разрази

          и вълните те залеят,

          да съм ти опорните греди,

          аз да съм ти кеят!

 

          О, жена, море за чувства,

          удавник ли съм аз,

          ако не усещаш моите устни,

          леещи моста между нас?

 

          Мост от обич

                  между днес и Вечност!   

 

 

          www.vbox7.com/play:77118bf9    

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??