Магнетичен, различен, усмихнат,
преди време те срещнах. Случайно?
Ти ли беше - със стъпки притихнали -
във съня ми пристъпваше бавно?
Ти ли беше в сълзите изплакани
и в мечтите за бъдеще влюбено?
Ти ли беше момчето очаквано,
дълго време пътя изгубило?
Ти си бил! Аз познах те, усетих,
че си този, когото мечтах!
И се влюбих. Със трепет в сърцето
сякаш нов живот заживях!
© Ивелина Тодорова Всички права запазени