Тръпнеща от споделена любов,
изгарям в последните лъчи на
слънцето. Не искам много
и не търся мечти в общото бъдеще.
Дължи ми съдбата толкова сбъдване -
от съня до вечерното търсене.
Махам с нови криле.
Единствено заради теб, моя любов!
Небето нещо ми взе, но и много ми даде!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени