Заспивам в тишината
на своя сладък блян.
Ще ме огрее светлината
на ангел в лъчи облян.
Ще гледаме звездите над нас,
ще се усмихва на нас Луната
и в този хубав, приятен час
ще ме упои на теб красотата.
Ти си вълшебница чудесна
и пречисти моята душа.
Добра, красива, интересна -
с теб болката ще разруша...
© Георги Всички права запазени