Във всяка песен теб откривам,
с мисълта за теб заспивам!
Винаги си в моите мисли, дори в съня!
Това, което направих, едва ли ще си го простя!
Но и ти нарани ме!
Но и мен ме заболя!
Много дълго използвал си ме!
Но все пак мога да простя!
Р.S. Посветено на едно момче!
© Сладурркатта Всички права запазени