Какво да сторя, Боже!
Така съвсем не може!
Не може да те гледам,
а ти да ми обръщаш гръб!
Не искам да те слушам!
Та ти започна пръв!
Всъщност... Искам!
Нищо, че започна пръв!
Искам да те слушам!
... и да те гледам...
С теб далеч да полетя...
Искам в прегръдките ти да заспя...
Какво да сторя, Боже!
Та ти си невъзможен!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени