Ти си всичко,
моята истина и моят грях.
И в тайните, и в нощите,
и любовта единствена със тебе опознах.
Ти си всичко,
и началото си ти, и края,
вече няма минало и бъдеще
и как живяла съм без теб не зная!
Ти си всичко,
и болка си, и нежност.
Взираш се в очите ми и виждаш
тайните на всяка съкровеност.
Ти си всичко,
и сила си, и слабост,
и страхът коварно ми нашепва,
че без теб не мога да усетя радост.
Ти си всичко,
цял свят на теб съм посветила!
Дори за бог на съвършенството и красотата
аз никога не бих те заменила!
© Антониа Димитрова Всички права запазени