Ти за мене си Вяра,
вярвам в теб, както вярва се в Бог,
ти за мен си не просто една изневяра,
а икона, молитва, пророк.
Ти за мен си Надежда,
както зрънцето малко копнее за пролетен ден,
всеки път теб със копнеж аз поглеждам
и забравям за вятър студен.
Ти за мен си Любов,
както мъж и жена се обичат
и мечтаят да тръгнат по пътя си нов
и със погледи нежно се вричат ...
Ти си Вяра, Надежда, Любов!
Честит празник!
© Дончо Антонов Всички права запазени