Наоколо се чува тишина,
цветове от рози преминават,
тъмна е пътеката сега,
а следите моя път очертават.
Може би това е самота
или щастието ценно да се влюбиш,
може би е тъжна празнота
от страха любовта да не изгубиш.
© Боряна Всички права запазени