континуум
казваш ми че
трябва да заминеш временно
но аз зная колко безбрежна е вечността
на всички неща
временни
искаш ли да се обичаме
и да не заминеш
временно
пак няма да нарушим
безбрежната вечност
***
друга диалектика
не хващай ръката ми
за да не падна
докато се взирам в очите ти
не пускай ръката ми
докато падна
за да се взираме в очите си
© Идеми Дойдеми Всички права запазени