13.10.2021 г., 19:47 ч.

Тихи, самотни и дълги 

  Поезия
226 0 0

 

 

      Тихите дни и тихите нощи

      запълват живота ми

      още и още.

 

      Самотните дни и самотните нощи

      вгорчават живота ми

      все повече още.

 

      Дългите дни и дългите нощи

      не веселят живота ми

      никак все още.

 

      Тихи, самотни и дълги

      са моите дни и моите нощи.

      Колко ли така ще продължава още?

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??