Покажи ми
В какво вярваш и за какво живееш
Тежи ми...
Нима знаеш какво е за друг да копнееш
Тихо е,
Имам нужда да чуя поне, че не искаш с мен да говориш
Близо е,
Да се свърши веднъж и с мен повече да не спориш
Няма да искам
Гласът ти отново от сън да ме буди
Няма да вярвам
Че и ти за мен имаш останали думи
Всичко е ясно
Мигове отминали и чувства изстинали...
Но още е тихо
В мрака и тишината са вече потънали.
06/09/2006
© Александра Всички права запазени