Тихо. Тихо нашепват пеперудите...
А ти чу ли ги?... Поспри.
В коварната песен на заблудите,
таен стих за надежда ехти.
Отдавна си забравил какво е топлина...
В очите на някого да се вглеждаш.
И спокоен, доволен от мига,
своя свят бавно да нареждаш.
А в далечината познат силует -
това ли е чувството така забравено?
Да бъдеш нечий. Идеалният дует -
тихо нашепват пеперудите...
© Мария-Магдалена Иванова Всички права запазени