Птица съм в съня ти -
бяла,
дойдох от изток
с птичи крясък
и истинска съм,
и съм цяла.
Сега те искам -
тук,
а не оттатък!
Безплътна
в мислите ти влизам,
неканена
във тях надничам,
не искам нищо
и излизам.
Аз само...
тихо те обичам.
© Валка Всички права запазени