ТИШИНА
Песен една...
И гледам как в дъха ми сияеш ти.
Аромат на лилии с горчиви сълзи.
В главата си чувам как гласът ти крещи.
Лебедова песен, горчива, с писък. Сълзи.
Усещам белия ти полъх, мислеше за мене ти.
Бяла лавина, нежна, кристална, страстно лети.
Потъвах сам в таз бленувана белота.
Потъвах сам в онази, нежната тишина!
Тази белота...
Тази тишина...
О, небеса!!
Ти беше там, в таз, бленуваната белота.
Ти беше там, в онази, нежната тишина!
В тази белота,
в тази тишина,
Тебе търся!!
Чувах дъха ти, в таз, бленувана белота.
Пътувахме с теб в онази, нежната тишина!
Тази белота...
Тази ТИШИНА...
Ти се върна!!
© Ангел Ангелов Всички права запазени