Отчаяно очаквам твоя зов
наивник в себе си откривам
да мисля, че си моя богослов
така наивно се убивам
Защо обичах те, не зная
щом бил съм нещо ежедневно
боли в душата ми на края
и преминават дните мигновенно
© Борислав тодоров Всички права запазени