6.05.2018 г., 18:37 ч.

Тишина в антрето 

  Поезия
540 3 3

Не се замесвай
в моето тесто,
в по-добрите вéчери
задрасквам себе си,
всъщност аз съм нищо повече
от обвивката,
вътре отдавна няма нищо,
както в къщата на дядо.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??