Четвъртък
цвъртене на лястовици
под моя прозорец
завръщам се
завръщаш се
и ме целуваш
задъхано
с вятър
нероденото ни дете
може би също
иска да те целуне
от корема на мама
и сънуваме
двама
вселена
пръстенче
обич
16.04.2009 година
П.п. Просто едно стихотворение за всички бъдещи майки!
© Мария Гюзелева Всички права запазени