В танц безумен се въртиме, гълъб аз, сокола ти си.
Хайде бързо проследи ме и над мене се спусни.
Горе!
Долу!
Повдигни ме!
Прегърни ме, целуни ме!
После леко подхвани ме и в небето завърти!
Куп дъги над нас изгряват и слънца валят, валят,
звездопади засияват, на ята край нас кръжат,
влюбена вселена вие от мечти, венци за нас,
аз в очите ти се скривам и потъвам там в захлас.
На вълни, вълни прииждат океани и реки,
запленени от магия, се разбиват на лъчи,
пеят ангели в небето, Раят, Раят пее в нас,
смее се във мен детето,
в тебе влюбена съм аз!
© любимка Всички права запазени