по-кратко от погледа ти
между моето рамо и очите ми
по-дълбоко от надеждата
в погледа ти тогава
по-силно от твоята вяра
по-топло от твоите ръце
по-красиво от стаения ти дъх
по-нежно от шума на косата ти
по-споделено от твоята шепа
по-нямо от моето мълчание
по-високо от моите страхове
такова да беше
пό щях да мога
по-близо да съм
по-близо да си
да сме заедно
© Идеми Дойдеми Всички права запазени