Виси във въздуха болка неизречена,
ти си вечно недоволна, любовта ни е обречена.
И отношенията ни стават все по-хладни,
нещата с времето стават все по-гадни.
Убеждаваш ме, че съм без вина виновен,
когато ти давах всичко – бях готин и чаровен.
Проблемите са много – решението липсва,
Все дължа ти нещо, взе да ми писва.
Аз не мисля да участвам в таз интрига,
край на скъсаните нерви, дотук ми стига.
Часовникът тик-така, няма време за отсрочка,
На връзката ни слагам точка.
© Евгени Генчев Всички права запазени