16.02.2016 г., 20:43 ч.

Точно в този момент... 

  Поезия » Любовна
318 0 3

 

 

Имам нужда от теб,
като пухче от сила,
като конче от степ,
като сол от текила,
като време от бяг,
като лято от есен,
като буйност от впряг,
като радост от песен,
като гладен от хляб,
като смисъл от вечност,
като тъмно от сляп,
като плач от човечност,
като смях от дете,
като дим от цигара,
като лъч от небе
като страх от кошмара,
имам нужда от теб, 
точно в този момент...
 



 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, че отделихте време за мен
  • Добро изреждане, Цвети. Поздравление! Специално за смисъла ще кажа, че сам по себе си той е вечност, защото е непреставаща валидност.
  • Страхотно е Цвети! Почувствах. Поздравления!
Предложения
: ??:??