Тогава ти...
...ми подари нощта
с аромат на любов и
огнено-пурпурен цвят
Тогава ти...
...рисуваше с пръсти,
оцветяваше моето тяло
Тогава...
очите ти танцуваха по мен
танца на страстта
Тогава аз...
удавена в щастие,
пияна от любов
забравих за света...
В мигащите светлини
виждах само блясъка
на прекрасните ти очи
Тогава ти...
ме покани в сърцето си...
...Моля те,
позволи ми да остана там!