Моля, захвърлете ме в калта... отвън,
до камъните черни, мъртви,
да се чудя аз ли съм... или не съм,
когато се огледам в кърви.
Хайде, изпратете ме в смъртта... насън,
не смея... друго да поискам
и ще чуете последния камбанен звън,
тогава ще съм просто нищо!