Когато са пречупени крилата,
все още имам сили да летя.
Когато е заключена съдбата,
ключът един е - да творя!
Когато истината и лъжата
близнаци са и в тях се припознавам,
и радостта люлее се с тъгата,
а мислите дълбоко са заспали...
Тогава бавно музата узрява
във клонките на моята мечта.
И в себе си най-истински аз вярвам!
Тогава стават чудеса!
© Веселка Стойнева Всички права запазени